Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fergie>Wenger

Det var ju faktiskt helt obegripligt att Wenger attackerade Old Trafford-gräset efter matchen. Visst väntade vi oss ursäkter och han är ju aldrig den som ger sig ut och kritiserar sina egna spelare ens när dom är underlägsna. Men planen?
Fergie pratade i går med sin favoritradiostation, amerikanska Sirius, och slog tillbaka mot grodätaren:
”I don’t think the pitch had anything to do with it,” he said. ”We were just the better team. The pitch was good, fine. I’ve no problem with the pitch at all and it was a surprise to everyone that this was mentioned. I don’t think anyone can complain about our pitch.”
Så klart. Det var ju egentligen att slå in en öppen dörr, men sånt ska ju också göras.
* Att Blackburn sparkade ut Sam Allardyce fäller jag inga tårar över, till skillnad från Big Sams polare från Govan.
Och nu kanske han äntligen får ta över Real Madrid eller Inter. Inter lär ju sparka ut spanjoren närsomhelst och jag kan mycket väl tänka mig att Allardyce står överst på Morattis önskelista.
* Park är lite mer populär i Sydkorea än exempelvis Zlatan i England och enligt Rio d.ä får han paket skickade till sig med jämna mellanrum. Matchhjälten från i måndags hade några paket väntande igen vid träningsskåpet i tisdags morse.
Jag vill veta vad det är i!
UPDATE! Här är svaret!