Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hybris, hybris, hybris

Senaste dagarnas hybrisvinnare:

  1. Mario Balotelli blev utsedd till 2010 års hetaste unga spelare av Tuttosport och avslöjade att det bara är Messi som är bättre i hela världen. Jack Wilshere hade han aldrig hört talas om. Jag såg Balotelli spela mot Everton i måndags och kan nog säga att utan att överdriva alltför mycket att David Elm hade framstått som Messi i jämförelse med italienaren där.

* Om vi tycker att det är trist och enformigt att Zlatan får Guldbollen varje år så är det ännu värre i Bulgarien. Där fick Berbatov ta emot pris som landets bäste spelare – för sjunde gången.
Hans tacktal?
Sluta rösta på mig!
“I prefer to see some of the younger lads winning the award. Please, don’t vote for me anymore.”
* Att det varit lite tystare än vanligt här de senaste dagarna beror på att jag laddade upp inför julen med att först dra på mig halsont och förkylning som i tisdags passade på att gå över i vinterkräksjuka. Har inte varit helt hundra med andra ord.
Men nu ska jag hålla alla sjukdomar stången. Anledning? Rio är inte på dagis. Dagis är djävulens påfund.