Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

I fejset på Chelsea

Skador på Lampard, Drogba, Terry, Alex, Essien med flera – då kan det gå så här. En seger på åtta matcher. Samma period förra året körde vi med Fletcher, Park och Carrick som backar och förlorade inte mycket.
Jag tror inte på snacket att Ray Wilkins-sparkandet förstört för Chelsea. Det är helt enkelt ett lag som är på väg åt fel håll i den bemärkningen att bänken inte är vad den en gång var. Kolla gårdagens avbytare och säg att det är ett lag som ska vinna ligan:
Ramires, Bosingwa, Turnbull, Van Aanholt, Bruma, Kakuta och McEachran.
Samtidigt är förstaelvan, när den är hel, tillräckligt bra för att vinna rubbet. Så vi ska akta oss för att döma ut Chelski helt. Vaknar Drogba kan det gå snabbt. Men känslan är att Ancelotti tappat greppet och han ser uppgiven ut.