James Chester klar för Hull

Den 21 årige försvararen lämnar United för spel i The Championship och Hull.

Mittbacken James Chester går till Hull City på permanent basis. Chester hann bara med ett framträdande i Uniteds tröja och det kom i ligacupen mot Derby för två säsonger sedan. Han har sedan dess haft flera lyckade lånesejourer, bland annat i Peterborough, Plymouth och nu senast i Carlisle, men har alltså inte kunnat ta en plats i United trots sina fina insatser ute på lån.

Det var dock inte bara ute på lån som han varit framgångsrik, utan han lyckades även bli årets spelare i reservlaget 2008/2009. Vi på MUSS önskar James lycka till i sin framtida karriär.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS