Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Antonio

En av Premier Leagues allra bästa yttermittfältare är tillbaka i träning på Carrington. Antonio Valencia är fem-sex veckor ifrån en comeback vilket ger oss en möjlig comeback i CL-åttondelen i Marseille.
Med tanke på hur få yttrar vi har i dag är det en gyllene förstärkning att få tillbaka Tony. Frågan är bara hur det är mentalt med pojken. Det tär på psyket att åka på en sån där smäll och se sin fot hänga och dingla åt fel håll är inte att rekommendera.
Men klarar han det psykiskt är jag övertygad om att han fysiskt och bollmässigt snart är lika bra som innan det small. Och då har vi ett vapen till att använda under vårkanten. Det är ju fantastiskt vad bra vi klarat oss utan hans ”sparka och spring och slå inlägg-fotboll”.
”Nackdelen” med hans comeback är förstås att ett delikat problem med Nani uppstår. Valencia spelar givetvis inte till vänster, han är så enfotad man kan bli, och Nani har verkligen levt upp till höger. Vad göra?
* I kväll jobbar vi in krysset på Emirates. Alternativt Cityseger. Vi har ju dom blå stackarna på hemmaplan medan vi har Arse borta kvar.