Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Förolämpning mot kloakråttorna?

Några cupskrällar i dag, som väntat. Sunderland får skämmas efter 1-2 HEMMA mot Notts County medan Boro torskade borta mot Burton och sjönk allt längre in i glömskan.
Att Blackburn slog QPR var kanske ingen skräll eftersom Blackburn är ett Premier League-lag. Att QPR-managern Neil Warnock var arg efteråt är ju heller ingen skräll, men att han tog i så att han sprack i sin sågning av El-Hadji Diouf var kanske lite oväntat:
”I think for many years I think he’s been the ’gutter’ type of boy. I was going to call him a sewer rat, but that might insult the sewer rats. I think he’s the lowest of the low. ”I can’t see him being at Blackburn much longer because I can’t see Steve Kean putting up with someone like that in the dressing room when he’s creating a new image. I think he’ll be the first to go. Good riddens. I hope he goes abroad. I won’t miss watching him. Sign him? I wouldn’t want to talk to him.”
Anledningen var att Jamie Mackie bröt benet och medan han bars ut på båren så skrek denne annars så genomsympatiske senegales okvädningsord i fejset på QPR-spelaren.
Det var allt annat än oväntat.