Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

En nyckel till serieseger

Vi har Tottenham, Chelsea, Liverpool och Arsenal på bortaplan kvar att möta innan säsongen är över.
Tar vi sju-åtta poäng där är vi sannolikt i hamn. Liverpool borde egentligen inte vara med där med tanke på att Kung Kennys pojkar numera är ett mitten- och-eller bottenlag, men det betyder samtidigt att en hemmamatch mot oss är som en cupfinal numera.
Först ut är Spurs på söndag. Det är en av matcherna vi bör vinna och med tanke på resultaten mot Tottenham så har vi ett ganska kraftigt mentalt övertag där. Rafael tar hand om Bale, Vidic/Rio d.ä kollar van der Vaart och den stora frågan är egentligen bara vem som ska dominera mittfältet mot Modric.
Scholes har inte spelat sen i fjol och lär knappast spela från start på söndag, Fletcher har glömt bort hur han egentligen ska spela och Gibson är ingen Unitedspelare. Det ger Anderson/Carrick som innermittar och då blir det en över eftersom vi med all jävla sannolikhet i hela världen spelar med en enda anfallare på WHL. Lösningen kanske blir Nani – Carrick – Ando – Giggs – Rooney. Rooney älskar att spela vänsterytter lika mycket som Neville älskar Liverpool, men det struntar Fergie i.
Rooney och Vida ska enligt Fergie vara redo för spel – och tack och lov är Edwin tillbaka i träning i dag.
Viktigt.