Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Joe Dudgeon och Drinkwater på lån

Joe Dudgeon är näste man ut på lån. Den spelskicklige vänsterbacken går till Carlisle i League One för resten av säsongen. Samtidigt byter Drinkwater bort Cardiff för att gå till Watford istället.

Joe Dudgeon har hittills inte varit särskilt nära en plats i Uniteds a-lag men kanske kommer vändningen nu när han går till Carlisle får att få värdefull erfarenhet. Den blott 20 årige Dudgeon, som är född i Leeds men valt att spela sin ungdomsfotboll för Nordirland, kommer att spela i tröja nummer 26. Noterbart är att detta blir första gången som han går ut på lån.

Danny Drinkwater har haft stora skadeproblem och bitvis haft det väldigt tufft att ta en ordinarie tröja i Cardiff. Därför har Ferguson bestämt att Danny ska gå till Watford istället. Den 20 årige mittfältaren gör således samma flytt som Tom Cleverley gjorde förra säsongen. Vi får hoppas att den blir lika lyckad också, där Cleverley gjorde stor succé och blev utsedd till årets spelare i Watford.