Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dumma säsongen

Bara några timmar kvar av transferfönstrets öppenhet.
Sjukaste ryktet förutom att Liverpool sägs vara överens med Newcastle om Andy Carroll för 35 MILJONER PUND är förstås att Eskilstunas egen Sebastian Larsson är på väg in till miljardärerna på Wastelands.
Undrar om Carlos Tevez har koll på Bissen.
I vår ände av stan är det som så ofta vid den här tidpunkten på året ganska tyst. Enda som kommit ut är att Tom Cleverley blir kvar säsongen ut.
Kenny säljer sin ende stjärnanfallare till en före detta konkurrent och köper in en ersättare i form av Andy Carroll, en ytterst begränsad spelare precis som Darren Bent, för 35 MILJONER PUND. Skillnaden mellan Carroll och Bent är att Bent är prövad på den här nivån och faktiskt är påpasslig innanför straffområdet. Carroll har inte ens gjort en halv säsong i Premier League och dårarna från Anfield bjuder 35 MILJONER PUND.
Mike Ashley kan inte fatta någonting. Det går ju inte att tacka nej till. Det vore som att få ett bud på 20 miljoner pund på Darron Gibson.