Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

MUSS söker skribenter

Inför den nya säsongen vill MUSS nu utöka sin skribentstyrka. Vi söker ett antal nya skribenter som brinner för United och som anser sig ha tid att skriva regelbundet för MUSS. Vi söker också en skribentansvarig som får till uppgift att ha regelbunden kontakt med samtliga skribenter och ha i princip fria händer på hur mycket, vad och när det skall skrivas. Den vi söker till detta får gärna vara lite äldre och ha varit United-supporter under lång period, dessutom skall denna inte ha några problem med att lägga tiden som krävs.

Arbetet som skribent och skribentansvarig är obetalt men innebär vissa andra fördelar, vilka tar vi med personen senare.

Är du intresserad? Märk din ansökan med ”skribent” eller ”skribentansvarig” och skicka till johan.manutd@gmail.com. Berätta lite om dig själv, vad du arbetar med, hur gammal du är och ditt förhållande till United.