MUSS Unitedkalender

MUSS Unitedkalender inkluderar samtliga Uniteds matcher samt svensk tevesändning (endast direktsändningar och endast ”vanlig” teve – webbteve inkluderas endast i undantagsfall, 3D-sändningar inkluderas inte alls). Varje match upptar två timmar i kalendern (från avspark). Kalendern kommer inte att inkludera resultat. Hemmamatcher markeras genom att motståndarens namn skrivs med VERSALER medan bortamatcher skrivs med normal text.

Datum och tid för matcher korrigeras allt eftersom dessa ändras och visas automatiskt i din importerade kalender.

Kalendern administreras av mig och tillhandahålls av Google Kalender. Du kan enkelt addera kalendern till din egen Googlekalender – klicka bara på knappen ”+ Google Kalender” längst ner till höger i kalendern. Därifrån kan du enkelt exportera kalendern till valfritt kalenderprogram (borde fungera med i stort sett alla moderna kalenderprogram och också alla moderna smartphones). Alla som har ett Googlekonto (gratis) har också tillgång till Google Kalender (också gratis).

Nytt för i år är att även reserv- och juniorlagsmatcher inkluderas i kalendern. Vill man inte visa dessa i sin kalender kan man enkelt välja bort det efter att man har importerat kalendern. Notera också att reserv- och juniorlagsmatcher ofta flyttas med kort varsel, detta kommer jag troligen antagligen att missa vid enstaka tillfällen.

Frågor ställs genom att skriva en kommentar nedan och besvaras om möjligt. Eventuella felrapporter tas också genom en kommentar, eller ett mail till muss.se.united@gmail.com.

(Kalendern tillhandahålls som den är och inget ansvar tas för eventuella fel.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS