”Nasri hamnar någon annanstans”

Idag, under morgonen, har det dykt upp färska spår kring Nasri-såpan. Enligt MUTD.com så tror Ferguson att Nasri hamnar någon annanstans eller att han stannar i Arsenal.

Det har spekulerats fram och tillbaka i flera dagar om huruvida Manchester United har stångats med andra stora europeiska klubbar, samt lokalrivalen Manchester City, om Samir Nasris signatur. Sir Alex Ferguson som har budat cirka 200 miljoner för fransmannen tycks nu gett upp hoppet om att signa spelaren.

”Jag tror inte att Nasri kommer att spela i United nästa säsong. Det är allt jag kan säga. Jag tror att han är överens med en annan klubb, eller så stannar han i Arsenal. Det är också en möjlighet”, sade Ferguson till MUTD.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS