Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppdatering : Nya turer kring Sneijder

Wesley Sneijder förbryllar. Holländaren har blivit den stora övergångsbubblan denna sommaren. Flyttar han till Manchester eller blir han kvar i Milano?

Click Manchester skriver att Sneijder ännu inte är förlorad för Manchester United. Problemet i affären är skatteskillnaderna i länderna Italien och England. Skillnaden är så stor att United skulle behöva betala £225,000 i veckan för att holländaren ska slippa gå ned i lön. Eftersom United vägrar möta det höga lönekravet så har man nu kallat in skatteexperter i England och ute i Europa som ska försöka lösa de kluriga bitarna.

”Detta var en övergång som vi visste skulle bli svår att lösa, redan från början. Men båda klubbarna har verkligen ambitionerna att lösa det hela”, säger en källa med inflytande i affären.

Daily Mail skriver att holländarens fru Yolanthe, kan ha en betydelse full roll i huruvida paret skall flytta till England eller inte. Yolanthe är känd inom TV branschen. En flytt till England för hennes del skulle innebära ett steg i rätt riktning och gynna hennes karriär.

Fortsättning följer…