Milk Cup: United semifinalklart

Manchester United tog en stabil 4-1-seger mot Hartlepool och är därmed klara för semifinal i årets upplaga av Milk Cup. Jack Rudge gjorde två mål för United medan Jack Barmby och Mats Daehli gjorde varsitt.

United ordnade tidigt en 2-0-ledning i första halvlek efter mål av Barmby och Rudge. Hartlepool reducerade förvisso men Rudge såg med sitt andra mål för dagen till att United kunde gå till halvtidsvila med en tvåmålsledning. I andra halvleken utökade United till 4-1 genom publikfavoriten Mats Daehli.

United blev därmed bästa lag i gruppspelet med idel segrar och 15-1 i målskillnad på tre matcher. Man är nu klara för semifinal. I semifinalen, som spelas imorgon (torsdag), väntar fjolårssegrarna Etoile Lusitana från Senegal. Aspire från Qatar och brasilianska Desportivo Brazil möts i den andra semifinalen.

Manchester United – Hartlepool United 4-1 (3-1)
Uniteds mål:
Rudge 2, Barmby, Daehli
Laguppställning: Coll, Blackett, Wilkinson (Ekangamene), McCullough, Rudge, Weir (Hendrie), Daehli, van Velzen (Wilson), Barmby (Rothwell), Pearson, Lawrence
Avbytare: Sutherland, McNair, Wilkinson

Höjdpunkter frÃ¥n turneringen hittas pÃ¥ BBC – följ länken för höjdpunkter frÃ¥n tisdagens matcher (inkluderar Uniteds 7-0-seger mot Tyrone). Höjdpunkter frÃ¥n dagens match kommer under torsdagen.

Källa: Manutd.com