Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Välkommen till nya Muss.se

Hej igen kära läsare och välkommen till vårt nya hem. Att du ser det här inlägget betyder, som du förstås redan har märkt, att du har anslutit till Muss.se via den nya servern. Vi hoppas att ni ska gilla förändringen!

Nu ska jag inte tråka ut er allt för länge med att bubbla om vad som är nytt – det märker ni själva. Några punkter vill jag dock peka på – bildspelet i topp går väl inte att missa. Sidan är kompaktare – mer information på mindre plats. Vi har också gjort en förändring i hur vi hanterar kategorier och etiketter. Menyn har justerats och bloggen har fått större utrymme. Tabbade ”boxar” är också nytt.

Under sommaren har vi också ändrat våra permalänkar – det betyder att du nu t.ex. når vår truppsida genom att skriva in muss.se/truppen som URL. Sedan en tid tillbaka korspostar vi också alla artiklar till Twitter och till forumet. Detta kommer inom kort att utökas även med Facebook.

Den närmaste framtiden kommer diverse småjusteringar att ske. Jag har en hel del uppdateringar av fakta och statistik som ligger och släpar, dessa kommer att fixas ”inom kort”. Vi kommer vad det lider att piffa upp både bloggen och forumet. Vi utvärderar också en mobilanpassad sida, om det är något som önskas så skriv en kommentar – är intresset stort snabbar vi på det arbetet. Det gäller för övrigt om ni önskar andra förändringar också – vi kommer att utvärdera alla förslag även om vi kanske inte har möjlighet att genomföra allt. Vi kommer t.ex. inte att kunna ordna så att United spelar sina hemmamatcher i ditt vardagsrum.

Den riktigt uppmärksamma noterar att Berras Hörna är borta. Det är tillfälligt och beror på att det var en funktion som tillhandahölls av vårt gamla webbhotell.

Men ett snyggt yttre är förstås bara en liten del av en webbsida. Muss.se gjorde en usel säsong 2010/11 med alldeles för få artiklar. Vår bevakning av Uniteds 19:e ligatitel var inte ok. Det ber vi om ursäkt för och vi lovar bättring. Vi har utökat redaktionen och ser den nya sidan som en start på något nytt. Vårt mål är att vara den bästa svenska Unitedsidan. Vi ska självklart vara bra på nyhetsrapportering (vi kommer dock aldrig att vara den sida som pumpar ut flest artiklar, det är inte så vi jobbar) och detta ska kombineras med läsvärda artiklar som publiceras exklusivt på Muss.se (må det vara krönikor, resereportage, historia, supporterkuriosa eller något annat). Vi arbetar för sammanhållning mellan svenska Unitedsupportrar.

Om du tror att du kan bidra till att göra Muss.se till en bättre sida är du varmt välkommen att höra av dig.

Bakom förändringen på sidan står jag – med massvis av assistans från Claes. Vi hoppas som sagt att ni ska gilla det nya och vi hoppas också att detta ska lösa de problem med långa laddningstider som vi har haft.

Frågor, kommentarer, förslag och kritik (positiv som negativ) uppskattas.

Välkommen!

Och så avslutar vi med att ta en sista titt på den gamla sidan: