Tevetips: Looking For Manchester With Eric Cantona

Imorgon söndag, 14.20, som uppladdning inför Community Shield visar TV10 dokumentären Looking For Manchester With Eric Cantona.

Programbeskrivning
Dokumentär från 2010. Det var fjorton år sedan Manchester Uniteds högst vördade spelare lämnade klubben. Nu återvänder Eric Cantona för att underöka stadens passion för fotboll, och ta en titt på rivaliteten mellan dess två klubbar. Dokumentären är filmad under upptakten till det andra Manchester-derbyt, i slutet av säsongen 2010, då pengarna började strömma in från den nye klubbägaren. Vi får se intervjuer med Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Sir Bobby Charlton, samt möta tidigare Manchester city-spelare, och fotbollsfans från båda sidor.
Produktionsår: 2010

TV10, söndag 7 augusti, 14.20.

Vill du tipsa om andra Unitedrelaterade program som visas på svensk teve? Skicka då ett mail till red@muss.se.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS