Park Unitedspelare till 2013

Manchester Uniteds sydkoreanske mittfältare Park Ji-Sung skrev idag på en kontraktsförlängning med United. Det nya kontraktet innebär att Park stannar i United åtminstone till slutet av säsongen 2012/13.

Park, som fyllde 30 år i februari, anslöt till United från PSV sommaren 2005. På sina sex säsonger i United har han gjort 177 matcher och 24 mål. Han har bl.a. bidragit till fyra ligatitlar och har ständigt varit en spelare som Sir Alex Ferguson har plockat fram i de svåraste matcherna. Innan han tidigare i år valde att avsluta sin landslagskarriär var han lagkapten för Sydkoreas landslag.

”Jag har njutit av varenda minut av min tid i United. Jag är lycklig över att ha varit en del av klubben i den senaste perioden i dess historia – med nytt spännande ungt lag som håller på att byggas. Jag ser fram emot att göra min del för att hålla United i toppen av fotbollen,” sa Park.

Uniteds manager Sir Alex Ferguson hade förstås också några väl valda uppmuntrande ord att säga: ”Ji har varit en viktig spelare för oss i flera år nu. Han har stor förmåga och energi och de senaste åren har han lagt till en vana att göra viktiga mål i stora matcher. Han är populär spelare i truppen och hans erfarenhet på engelsk och internationell nivå är ovärderlig för de yngre spelarna.”

Källa: Manutd.com