Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Göteborg

OBS!! Sista anmälningsdag är 22.00 på torsdag…

Traditionsenligt fortsätter vi med en supporterträff i Göteborg, precis som vi gjort de sista åren.
Lördagen den 10/9, i samband med bortamötet med Bolton, håller MUSS en supporterträff på Plain Kitchen (Risåsgatan 8) i Göteborg. Det kommer att finnas materbjudanden och en chans till att vinna en MUSS-resa samt. att köpa souvenirer.

Kostnad 50 kr (betalas på plats), då ingår de 5 resultatlotter till matchen Bolton-United (du tippar även minuten då första målet görs för att få fram en vinnare om flera har samma vinstlott) – vinnaren får ett MUSS resepaket (matchbiljett och tre nätters boende på vandrarhem ingår, uppgradering till hotell möjlig till självkostnadspris – flyg ingår inte) till valfri match under säsongen (gäller för de matcher MUSS arrangerar resor till, där det fortfarande finns platser lediga). Obs! Det är krav på medlemskap i MUSCSB för att delta på en MUSS-resa. Medlemskap i MUSCSB kan lösas på plats! Vi kommer även att sälja snygga MUSS-souvenirer och eventuellt ha ett Quiz där du kan vinna en souvenir

Innan match så träffas vi utanför Lisebergs huvudentré kl.14.00. Vi går då in och kör en 5-kamp, vinnaren får en souvenir. samling 18.00 utanför Plain Kitchen för Er som inte vill deltaga i 5-kampen.

Anmäl dig till Bertil ”Berra” Andersson på Mail till berra.andersson@ebox.tninet.se eller på telefon 031-823029 eller Mobil 0313336468. Berra kan också tipsa er om eventuellt boende i Göteborg…
Anmälan är ett krav då det gäller bordsbokningen på Plain Kitchen.