Reserverna slog Bury i MSC

Reserverna slog lokalkonkurrenterna Bury i en ganska chansfattig match i Manchester Senior Cup. Tyler Blackett och Michael Keane gjorde Uniteds mål.

I en chansfattig första halvlek tar United lite överraskande ledningen efter 41 minuters spel. En hörna landar hos Blacket som klipper till och 1-0 är ett faktum.

Andra halvlek bjuder inte heller på mycket skönspel, men efter en timmes spel kan i alla fall Michael Keane utöka Uniteds ledning till 2-0. Detta mål tillkommer också efter en hörna.

Bury är inte alls ofarliga och skapar några chanser men Amos i målet håller tätt. United har fina intentioner på slutet men chanserna rinner oftast ut i sanden innan avslut hinner komma.

Överlag en dålig match från detta unga United lag. Tyler Blackett imponerande som ytter, och Michael Keane var återigen bra på högerbacken. Resten kan bättre.

United: Amos; M.Keane, Thorpe, Fryers, McGinty; Vermijl, Lingard (Blackett 12), Cole, Giverin; Cofie (Massacci 81), W.Keane. Oanvända avbytare: Lawrence, Leao, Jacob.