Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rio d.ä och hans kvinnor

Här är för er som gillar lite snaskiga stories utanför planen. Det gör en del. Jag gör det inte. Men jag är inte den som är den och serverar er läsare vad ni vill ha.
Förstås.
:-)
Rio d.ä fick i dag veta att stämningen mot Sunday Mirror inte gav resultat.
Alla vet att han är en ladies man och han har tidigare aldrig stämt någon tidning som skrivit om hans otroheter och han har själv erkänt att han knullat runt medan hans fru Rebecca fött fram tre ungar åt honom (?). Inga konstigheter, han är ju fotbollsspelare i England och i United där nu Giggs, Rooney och Rio hamnat i/tagit sig till rätten tack vare/på grund av affärer i sänghalmen.
Men när hans ex-tjej från 90-talet körde en kiss-and-tell blev Rio d.ä fly förbaskad och stämde tidningen som publicerade artikeln. Men det hade inte mycket för. Jag läste delar av domarens förklaring till att han gav Sunday Mirror rätt, men orkade inte ta mig till det väsentliga. Det var väldigt mycket hänvisningar till Rios biografi, tidningsintervjuer där tjejer berättade att han spelade två bortamatcher när United åkte iväg och annat ditten och datten.
Så i dag fick han lomma hem till frugan och ungarna och berätta att han inte vann i rätten.
Rätt åt honom.

Fast den där Cypernresan skulle man ha gett mycket för att se klippt ihop till en någorlunda rumsren dokumentär.
Jösses.
”Somehow, the camera got nicked. About two weeks later I got a call from a newspaper about a video of me shagging a bird. I could have fainted. The video was wrong, yet to me it was harmless, just part of growing up.”