Spelarbetyg: Otelul Galati – Man Utd

En trist, lam, viljelös match slutade med 2-0-seger till United. En promenadseger där United hade full koll på händelserna, men man kan ju förvänta sig mer tycker jag. Vi får hoppas att man sparade sig till på söndag, annars blir det pisk så det visslar om det.

10: Utomjordisk
9: Världsklass
8: Mycket bra
7: Bra
6: Godkänd
5: Underkänd
4: Usel

Startelvan:

Anders Lindegaard (90 minuter)
Hade inte särskilt mycket att göra men visade stor pondus i luftrummet.
Betyg: 6,5

Fabio (76 minuter)
Gjorde vad han skulle och kom i sporadiska offensiva räder.
Betyg: 6

Chris Smalling (90 minuter)
Bäst i försvaret. Säker i luften, vårdat passningsspel, enda minuset är att han fick lite många onödiga frisparkar mot sig.
Betyg: 7,5

Nemanja Vidic (67 minuter)
Bra comeback av kaptenen, det märktes att många onödiga positionsfel i försvarsspelet var borta. Utvisningen drar ned betyget, typiskt ovårdad Vidic, helt meningslöst, även om utvisningen kanske är lite tuff.
Betyg: 7

Patrice Evra (90 minuter)
Kändes säkrare i defensiven denna match, kan det bero på Vidic återträde? Bra med i offensiven men lite för lite uträttat.
Betyg: 7

Antonio Valencia (71 minuter)
Har långt kvar till toppformen efter sin långa skada. Lyckades knappt med någonting mot ett motstånd av div.1-klass, inte godkänt.
Betyg: 5

Michael Carrick (90 minuter)
Bäst på plan. Lugn och säker i positionsspelet, slog knappt bort en enda passning under matchen samt. täckte skott föredömligt vid ett par tillfällen. Det är så här vi vill se Carrick spela, hoppas han kan bibehålla denna form.
Betyg: 8

Anderson (90 minuter)
Gjorde egentligen ingen dålig match, men han slarvade bort ett par passningar och gick bort sig några gånger. Bleknade i jämförelse med Carrick denna kväll.
Betyg: 6,5

Nani (90 minuter)
Försökte åtminstone skapa något på sin kant och lyckade från och till. Kan dock betydligt bättre.
Betyg: 6,5

Wayne Rooney (90 minuter, 2 mål)
2 straffmål höjer betyget. I spelet var Rooney bra i första halvlek men inte särskilt lyckad i andra och hade då ibland en konstig position, måste definitivt höja sitt spel.
Betyg: 7

Javier Hernandez (90 minuter)
Kanske inte Chicharito’s typ av match då tempot var dåligt och spelet i straffområdet lös med sin frånvaro. En väldigt tam insats från mexaren som också letar formen efter skada.
Betyg: 5,5

Inhoppare

Jonny Evans (19 minuter)
Kom in i mittförsvaret när Vidic visades ut och gjorde det stabilt.
Betyg: 6,5

Phil Jones (14 minuter)
Kom in som högerback, spelade för lite för att bedömas.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS