Chicharito förlänger till 2016

Manchester United meddelade idag att Javier Hernandez har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Den mexikanska anfallaren kommer nu att vara Unitedspelare åtminstone till slutet av säsongen 2015/16.

Chicharito blev Uniteds första mexikanska spelare när han anslöt från Chivas sommaren 2010. Han blev en omedelbar publikfavorit med ett märkligt mål mot Chelsea i Community Shield och etablerade sig snabbt i laget. Efter 23 mål på 55 matcher belönas Chicharito nu alltså med ett nytt – och, kan man förmoda, kraftigt förbättrat – kontrakt.

Chicharito
”Att spela för Manchester United har varit en dröm som har blivit sann för mig. Jag trodde aldrig att mitt första år skulle gå så bra och jag är mycket glad att binda min framtid till United. Att vinna en titel och att spela i en Champions League-final var fantastiskt. Jag ser fram emot att hjälpa mina lagkamrater då vi arbetar för att vinna fler troféer för den här fantastiska klubben.”

Sir Alex Ferguson
”Den senaste spelare jag kommer ihåg som har haft en så stor och snabb inverkan som Javier är Ole Gunnar Solskjaer och han påminner mig mycket om Ole. Hans talang för att skapa yta i straffområdet och hans avslutningsförmåga framställer honom som en naturlig målskytt. Han jobbar mycket hårt och är en populär medlem i truppen.”

Källa: Manutd.com

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS