Dagens lag: Aldershot vs Man Utd

Mycket spelare som brukar vara ordinarie är med ikväll och det är även härligt att se Clerverley och Vidic på planen igen Dessutom är det en hel del unga spelare på bänken som Morrison och Pogba, här har ni kvällens startelva.

Manchester United:
Amos; Fabio, Jones, Vidic, Fryers; Valencia, Cleverley, Park, Diouf; Owen, Berbatov.
Bänk: De Gea, Vermijl, M. Keane, Pogba, W. Keane, Morrison, Cole


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS