Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna slog Everton med 2-0

Under torsdagskvällen spelades en reservmatch i Altrincham mellan United och Everton, där hemmalaget gick segrande ur striden. 2-0 slutade matchen efter mål av W.Keane och Lingard.

Publiken fick se en bra match där United tog ledningen tidigt genom Will Keane, som elegant vänder upp och sätter bollen, väldigt oväntat, i det närmsta krysset efter fint förarbete från Jesse Lingard. United fortsätter att spela bra och gör förmodligen sin bästa halvlek för säsongen, men 1-0 står sig till paus trots flera bra chanser för United.

I andra halvlek spelar United mer avvaktande och låter ett starkt Everton ta tag i spelet mer. Men på slutet kontrar United då McGinty slår ett perfekt inlägg som Lingard störtar fram på och styr in 2-0 i krysset, riktigt snyggt.

United gör en mycket bra match och ingen faller ur ramen mot ett Everton som bland annat spelade med McFadden, Barkley och Hahnemann.

Amos var ostoppbar för dagen och räddade alllting, bland annat ett friläge. Säker i luften och med fötterna. Hans utveckling har varit otrolig de senaste åren. Backlinjen är också bra, men Fornasier utmärker sig mest med ett starkt huvudspel.

På mitten är också alla bra, men Pogbas andra halvlek är magnifik då han gör det mesta rätt. Lingards första halvlek är det bästa vi sett från honom, där visade han verkligen varför han fått sådan positiv kritik från tränare och han krönar dessutom insatsen med ett mål i andra halvlek. William Keane gör ett klassmål och visar som vanligt upp ett imponerande lugn i sitt spel.

Nästa match för reserverna spelas torsdagen den 17 november mot Wigan på hemmaplan.

Laguppställning: Amos; Vermijl, Fornasier, M.Keane, Fryers (McGinty 46); Cole, Petrucci, Pogba (Thorpe 88), Lingard; Diouf, W.Keane (Cofie 90). Oanvända avbytare: Coll, Morrison.