Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Varning för oseriös biljettsajt

Många har blivit blåsta efter att ha betalt dyra pengar för matchbiljetter från bolaget Onlineticketexpress.

Sugen på att åka över till öarna och se en Unitedmatch? Då kan du göra klokt i att vara försiktig med varifrån du köper din biljett. I detta fall är det tidningen City i Malmö som i en artikel varnat för biljettsajten Onlineticketexpress.

Skåningen Dennis Peterson, 30, betalade 3 000 kronor för en biljett till Manchesterderbyt. Han köpte flygbiljett, betalade för hotell och reste till Manchester inför matchen – men någon biljett fanns aldrig, och inte förrän 2,5 timme innan avspark fick han besked från bolaget.

Efter att ha legat på har han nu fått tillbaka pengarna för biljetten, men inte för resa och boende.

Köpte biljetter för 34 000
En grupp på 13 personer från Hässleholm köpte biljetter för totalt 34 000 kronor till matchen mellan Chelsea och Arsenal. Men de har inte sett röken av vare sig biljetter eller pengar än.

– Vi vill varna för det här bolaget. Vi reste ju och tog in på hotell för fotbollsmatchens skull, sa en av personerna till City.

Onlineticketexpress kundtjänst svar är att de enligt köpavtalet har rätt att när som helst avbryta försäljningen, oavsett om det är så kort tid som 2,5 timme innan matchstart.

FAKTA:

  • Onlineticketexpress har anmälts till Konsumentverket 20 gånger de senaste två åren.
  • Företaget är dessutom svårt att anmäla eftersom det står skrivet i Andorra.