Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Red-Tops krönika: Fågel eller fisk?

Äntligen är alla helger över så man vet vilken veckodag det är och inte missar någon match. Resultaten just nu är minst sagt svajiga från 5-0 till 2-3 är det mycket svårt att hitta något att ta på, varför det blir så. Listan kan göras lång med vad det beror på skador, form, hårt matchande, inställning, det är inte vår säsong 2011/2012 osv. Hur många vänner är det inte som via telefon, mobil, SMS och mail försöker redan i halvlek att tala om vad det står i matchen när det går dåligt för United. Men vi får inte glömma att vi är fortfarande med i toppen på ligan även om City och Tottenham kan bli svåra att övervinna när medaljerna skall delas ut den 13 maj i år. Är det nyttigt att någon säsong inte vinna någon ting ? Ja,
jag tror att man mår gott av att få börja om från 0 och knyta näven i byxfickorna och ta i lite mer
på träningen, in med lite nytt blod i truppen och även byta de två herrarna på SIR Alex högra och
vänstra sida. För gör man inte denna inventering så får det lätt att man harvar runt i samma hjulspår
och då kan fallet bli mycket större.

Jag tänker ofta på de kamrater som tex. håller på Stoke som aldrig får vara med att vinna något stort, hur känner dom det vecka in och vecka ut? Är man glad att bara vinna någon match eller råka gå till någon final typ Liga-cupen? Ja, jag vet att det var så för oss också på 60-70-80-talet men det minns man ju inte nu när man varit med om allt ihop med SIR Alex.
Det är nog dags att vi ”röda jävlar” börjar inse att ägandet av shejker i andra klubbar gör att man
börjar få råd att köpa i stort sett det man vill ha i spelar väg och då kommer konkuransen bara att
bli ännu tuffare att vinna ligan, FA-cupen, Liga-cupen och även Champions-leuge. Det är i sådana
här tuffa tider som vi supportrar behövs, så vi säger väl som Kenta ”Keep the red flag high ”
//Red-Top