United avancerade i FA Youth Cup

Uniteds ungdomar är vidare till nästa omgång i cupen efter en 2-1 seger över Derby på hemmaplan. Jack Barmby gjorde Uniteds båda mål, varav ett på straff.

Derby tog ledningen efter 20 minuter. Jack Barmby kvitterade dock efter 40 minuters spel och med tio minuter kvar av matchen avgjorde samme Barmby från straffpunkten.

Detta betyder att United är vidare till nästa omgång där man ställs mot Swansea på bortaplan, Swansea som slog Portsmouth med 2-1.
Bäst i United var tvåmålsskytten Barmby, norrmannen Mats Daehli och spelfördelaren Januzaj.

Laguppställning: Jacob; Love, Ioannou, McCullough (Rowley 60), Blackett; Daehli, Ekangamene, Hendrie, Barmby (Wilson 86); Januzaj, van Velzen (Byrne 76). Oanvända avbytare: Sutherland, Weir.