Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna upp i topp efter ny seger

Uniteds reserver gick upp i ligatopp efter seger mot Bolton. Resultatet skrevs till 2-1 efter mål av Brown och Pogba.

Toppen mot botten i reservserien, United visade också det inledningsvis när man skapar en farlig målchans redan efter två minuter. Det dröjer dock till minut 40 innan vi får se första målet, Pogba slår en perfekt frispark som Brown störtar fram på och stöter in 1-0.

I andra halvlek kvitterar Bolton något överraskande med ett oväntat och hårt skott som går stolpe in. United fortsätter att skapa målchanser men avslutningarna är för dåliga, men i den 84e minuten tar United äntligen ledningen när De Laet sveper in ett inlägg som en inspringande Pogba möter med pannan och bollen går i mål. Efter det skapas det några halvchanser åt varsitt håll, men United håller undan ganska enkelt och går upp i serieledning iochmed vinsten.

Insatsen var inte den bästa man sett, framför allt var avslutningarna okoncentrerade och direkt svaga. United skapade tillräckligt många chanser för att utklassa Bolton men gjorde bara två mål.

Bäst för dagen var Petrucci som hade fått en del assist med lite effektivitet. Pogba är avgörande med en assist och ett mål. Johnstone säker i målet men resten kan betydligt bättre. Noterbart var att nyförvärvet Veseli gjorde debut i laget, han fick spela ytterback och skötte sig godkänt. Var väldigt aggressiv i sitt spel och ville visa mycket.

Laguppställning: Johnstone; Vermijl, M.Keane, Fryers, De Laet; Cole (Veseli 15 (Thorpe 78)), Brown, Pogba, Petrucci, Lingard; W.Keane. Oanvända avbytare: Coll, Fornasier, Massacci.