Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Norwich – Manchester United

United tar sig an nykomlingarna Norwich som har smått överraskat denna säsong och för tillfället befinner sig på en åttonde plats i Premier League.

Imorgon vankas den 26:e omgången i ligan och ett Manchester United som ligger två poäng bakom ettan Manchester City kommer att besöka Carrow Road för att kämpa till sig tre poäng, och förhoppningsvis knapra in ett par poäng på lokalrivalen.

Norwich City
Årets nykomlingar har imponerat i årets upplaga av Premier League, och ligger på en stabil mittenplacering.
Formen är bra då man vann fyra utav fem matcher som spelades januari, varav den femte var 0-0 matchen mot Chelsea, och har i februari månad vunnit två utav fyra matcher.
I Norwich-lägret saknar man inga nyckelspelare för tillfället.
Spelare att se upp för är anfallaren Grant Holt, som har gjort 9 mål på 14 starter.

Manchester United
Man hamnade två poäng efter Manchester City efter 3-3 matchen mot Chelsea och återfinns på en andraplats i ligan.
Ligaformen är inte att klaga på, då man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. I dessa matcher har man mött Liverpool, Chelsea och Arsenal, och har resulterat i två vinster och en oavgjord.
Man spelade dock inte så bra i den senaste matchen mot Ajax i Europa League på Old Trafford, vilket slutade 1-2 till bortalaget. Ferguson säger i efterhand att det var hans fel som tog ut en så pass ung trupp, med betoning på försvaret som bestod av Rafael, Smalling, Jones och Fabio. I denna matchtrupp kommer mer rutin blandas in.
Rooney sägs vara tillbaka efter sin infektion i halsen, medan Cleverley antagligen inte spelar då han fick en smäll i Ajax-matchen.

När: 26/2 2012 14.30
Var: Carrow Road, Norwich
Domare: Andre Marriner
Sändning: Viasat Sport