Shinji Kagawa överens med United

Sommarens första nyförvärv är ett faktum, då United efter några veckor av spekulationer  äntligen gjort klart med Borussia Dortmunds Shinji Kagawa. Det enda som återstår innan 23-åringen kan presenteras som United-spelare är, enligt Uniteds officiella hemsida, den sedvanliga medicinska undersökningen samt att japanen beviljas ett brittiskt arbetstillstånd. Detta väntas dock inte vålla några större problem och ska vara klart till slutet av juni.

Kagawa, som blir  United första japanska spelare någonsin, har trots sin ringa ålder hunnit med 30 landskamper. Den offensive mittfältaren stod för 21 fullträffar på 49 matcher under sina två år i Dortmund, och är onekligen en mycket intressant värvning.

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS