Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Glöm inte att förnya medlemskapet

Den 26 juni är sista dag att förnya medlemskapet i Manchester United Supporters Club Scandinavia*. Det kostar 299 kronor att förnya och det är viktigt att förnya i tid om du t.ex. har tänkt att beställa en Muss-resa eller söka om biljett genom supporterklubben. Faktura skickades ut med säsongens sista nummer United-Supporteren.

Om du inte har fått en faktura eller om du saknar faktura så kan du skicka e-post till medlem@united.no för att få en faktura sänd per e-post.

För familjemedlemmar skickas faktura ut separat vid ett senare tillfälle.

Om du inte var medlem i supporterklubben säsongen 2011/12 kan du anmäla dig som ny medlem till säsongen 2012/13. Läs mer här!

* På årsmötet den 12 juni bestämdes att supporterklubbens namn ska ändras från Manchester United Supporters Club Scandinavian Branch (MUSCSB) till Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSCS). Läs mer.