Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Om biljetter och medlemskap i United

Manchester United har förändrat hanteringen av biljettförsäljning till enskilda hemmamatcher från och med säsongen 2012/13. Detta påverkar i allra högsta grad de medlemmar som har tänkt köpa biljetter till Uniteds matcher genom den skandinaviska supporterklubben MUSCS.

Detta är en sammanfattning av klubbkontorets artikel Medlemskap i Manchester United og billetter på United.no.

Viktigt att notera är att informationen här inte påverkar de som köper Muss-resor eller de som köper paketresor direkt från MUSCS.

Supporterklubben blir tilldelade en kvot biljetter till varje hemmamatch baserat på hur många av supporterklubbens medlemmar som också är medlemmar i Manchester United (tidigare One United). Detta betyder att supporterklubben den här säsongen har möjlighet att få fler biljetter än tidigare. För att supporterklubben ska kunna tillgodoräkna ditt medlemskap i United krävs att du blir medlem eller förnyar ditt nuvarande medlemskap i United senast den 31 juli. För att supporterklubben ska kunna knyta ditt medlemskap i United till supporterklubben är det också viktigt att du mailar billett@united.no med ditt medlemsnummer i United.

Supporterklubben kommer vid tilldelning av biljetter den här säsongen att prioritera de medlemmar som blivit medlem (eller förnyat sitt medlemskap) i Manchester United senast den 31 juli. Medlemmar i United kan som vanligt söka biljett direkt från United, dina chanser att få biljett ska dock öka om du söker via supporterklubben. De flesta som köper biljett via supporterklubben kommer att placeras på East Stand Tier 2.

Efter ett drygt års tester kommer United den här säsongen att använda systemet där medlemskortet också gäller som biljett. Med andra ord: Håll koll på ditt medlemskort.

Frågor angående detta måste tas med administrationen i Norge – Muss har inte mer information än vad som framgår i texten på United.no.