Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Milk Cup: Storseger mot Revo Express

Uniteds juniorer revanscherade sig ordentligt efter premiärförlusten mot County Tyrone – norska Revo Express besegrades igår kväll med hela 8-0. Josh Harrop gjorde fyra mål för United, inkluderat ett äkta hattrick i andra halvlek. Uniteds övriga mål gjordes av Wilson (2), Byrne och Fletcher.

United tog ledningen genom James Wilson efter ett fint skott från kanten på straffområdet. Wilson gjorde också Uniteds andra mål efter ett fint förarbete av Liam Grimshaw. Wilson låg sedan bakom Uniteds tredje mål precis innan halvtidsvilan med ett inlägg till Sam Byrne – Byrne nickade i ribban men tog hand om sin egen retur.

Med 3-0 i halvtid var matchen förstås avgjord men det hindrade inte United från att fortsätta anfalla. Josh Harrop hade lekstuga och ökade Uniteds ledning till 5-0 med två snabba mål. Harrop fullbordade sitt äkta hattrick en kvart senare.

Inhopparen Ashley Fletcher sköt 7-0 efter ett friläge. Harrop gjorde sedan sitt fjärde mål i matchen med ett långskott och fastställde därmed slutresultatet till 8-0.

United ligger sjua i tabellen inför den sista kvalificeringsomgången. Vinner man ikväll mot japanska Ichifuna finns chansen att nå semifinal, dock krävs det att man har tur med andra lags resultat. Når man inte semifinal väntar istället placeringsmatcher – alla lag i turneringen spelar fem matcher.

Manchester United – Revo Express 8-0 (3-0)
Uniteds mål: Wilson (17, 31), Byrne (35), Harrop (37, 39, 54, 68), Fletcher (63)
United: Gollini (O’Hara) – McConnell, Rowley, McNair, Grimshaw – Weir (Fletcher), Harrop, Rothwell, Pearson (Willock) – Byrne (Pereira), Wilson (Redmond)

Källor: Manutd.com, Nimilkcup.org