Två träningsmatcher till för reserverna

Manchester United har organiserat ytterligare två matcher för reservlaget. På onsdag åker laget till Shropshire för att möta Market Drayton Town (avspark 20.30) och på fredag väntar en bortamatch mot Scunthorpe United (avspark 20.30).

Det betyder att Uniteds reserver kommer att spela tre matcher den här veckan. Sedan tidigare är det klart att United möter Forest Green Rovers på söndag.

Reservlagets spelschema hittar du här.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS