Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nytt från Viasat

VIASAT meddelade idag att det har skett en del förändringar i vad de kommer att sända. De har i dagarna fått besked av Premier League att INGEN match får sändas via parabol på lördagarna med start 16.00 (svensk tid), alltså inte ens 1 som det var ifjol. Detta innebär att de som är kunder hos VIASAT och har deras parabol INTE kommer att kunna se någon match kl.16.00 på lördagarna om man inte skaffar Viaplay, som VIASAT just nu erbjuder gratis till befintliga parabolkunder. Huruvida detta erbjudande gäller hela säsongen eller ej framgår inte i dagsläget.

De som är kunder hos ComHem, Telia, Viasat (kabel) eller liknande och har Viasat via bredband eller kabel-TV drabbas INTE av denna förändring, där är det precis som ifjol EN match som sänds.