U18 förlorade mot Stoke

Manchester Uniteds juniorer inledde sitt ligaspel med att förlora med 2-1 mot Stoke på hemmaplan. Ben Pearson gav United ledningen men det räckte inte då Stoke alltså vände till seger.

Uniteds U18-lag mötte precis som U21-laget Stoke i premiären. U18 spelade emellertid på hemmaplan och båda matcherna slutade alltså med bortaseger. Logistiskt märkligt kan man tycka och det är knappast optimalt att matcherna spelas samtidigt, men det är som det är.

Matchen var en kvart gammal när United tog ledningen. Byrne avancerade och spelade fram Pearson som avslutade snyggt med ett högerskott.

Stoke skulle emellertid kvittera i slutet av den första halvleken och avgjorde sedan i den 73:e minuten.

Manchester United U18 – Stoke City U18 1-2 (1-1)
Uniteds mål: Pearson
United: Sutherland – Grimshaw, McNair, McConnell, Rowley (Pereira) – Weir, Pearson (Harrop), Rothwell, Daehli – Byrne (Love), Wilson

Källa: Manutd.com