Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Fulham

Van Persie gör sin första match från start när United tar emot Fulham på Old Trafford. Rooney får däremot nöja sig med en plats på bänken medan Nani inte ens är med i truppen. Kagawa spelar på nytt från start.

I övrigt noterar vi att Evans är med på bänken trots att Ferguson igår sa att han inte har tränat sedan i söndags efter ett nytt bakslag. Rafael går in som högerback vilket betyder att Valencia flyttar framåt i planen. Carrick spelar återigen mittback bredvid Vidic. Buttner är inte med i truppen.

Manchester United
De Gea
Rafael, Vidic, Carrick, Evra
Valencia, Cleverley, Anderson, Young
Kagawa
Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Evans, Scholes, Giggs, Chicharito, Rooney, Welbeck

Fulham: Schwarzer – Riether, Hughes, Hangeland, Briggs – Duff, Diarra, Dembele, Kacaniklic – Ruiz, Petric

Avbytare: Stockdale, Kelly, Baird, Halliche, Sidwell, Kasami, Rodallega