Omröstning: Matchens lirare mot Fulham

United vann med 3-2 mot Fulham efter att både Van Persie och Kagawa gjort mål i sin första match på Old Trafford.

Fulham gjorde matchens första mål, redan efter tre minuter. United vände emellertid till 3-1, efter mål av Van Persie, Kagawa och Rafael, innan första halvlek var slut. I andra halvlek reducerade Fulham sedan Vidic gjort självmål. Efter en nervös avslutning på matchen kunde United ändå behålla ledningen och ta säsongens första seger.

Jag är inte helt säker men jag tror att detta är första gången sedan 2 april 2011 som United vann en match efter att ha släppt in matchens första mål. (Community Shield räknas givetvis inte.)

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”79″]

David de Gea utsÃ¥gs av Muss.se’s läsare till Uniteds bästa spelare i matchen mot Everton. De Gea fick 71 procent av rösterna, Kagawa var tvÃ¥a med 26 procent.