Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 37

Skador och avbrutna lån präglar denna veckas rapport om de utlånade spelarnas insatser.

Reece Brown började för ovanlighetens skull på bänken och satt där matchen igenom. Coventry förlorade med 2-0 efter två insläppta sista tio.

Fabio Da Silva startade derbyt mot Chelsea som vänsterback men blev utbytt efter 20 minuters spel på grund av en skada.

Sean McGintys lån har blivit avbrutet, han fick inte spela en enda minut i ligan för Oxford och det bästa var att kalla hem honom helt enkelt.

John Cofie startade men blev återigen utbytt tidigt, nu efter 52 minuters spel vid ställningen 1-1, vilket matchen också slutade. Märkligt med tanke på att han gjort en del mål.

Ben Amos stod i mål när Millwall besegrades med 4-1. Hull har startat säsongen bra och ser ut att bli ett topplag, nyttigt för Ben Amos att få känna på det ansvaret.

Gylviano van Velzen och Luke Giverin som båda är i Royal Antwerp spelade i en match som slutade 1-1, där räddades Antwerp av ett självmål på stopptid. Giverin har fått en defensiv mittfältsroll medan van Velzen spelar som ytter.

Veckans insats: Ben Amos som tagit hand om målvaktsposten i Hull permanent. Amos har varit bra och visst vore det roligt om han kunde hjälpa Hull att ta sig upp till Premier League.