Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex inför stormötet på söndag

Sir Alex har i vanlig ordning haft presskonferens idag inför mötet mot Liverpool på söndag. Det har gått rykten om att Rooney är tillgänglig men så är det alltså inte. Här har ni huvudpunkterna från dagens presskonferens.

Om laget
”Alla som spelade i onsdags är tillgängliga. Jag vet att det var rapporter om att Wayne Rooney var tillgänglig, men så är det inte. Fast han är inte långt bort, han kan redan vara tillbaka nästa vecka. Ashley Young är tillbaka om 2-3 veckor.”

Om Darren Fletcher
”Han fick hoppa in i onsdags men han kommer inte spela på söndag. Han kommer dock spela mot Newcastle, det är en perfekt match för honom. Efter det har vi Spurs och han kanske blir involverad i den med.”

Om matchen på söndag
”Det är en viktig match för båda klubbarna. Det är möjligt att allt runtomkring kommer påverka spelarna och matchen, men förhoppningsvis kan vi bara koncentrera oss på att göra en bra match. Vi vill göra en bra prestation och uppnå ett bra reslutat.”

Om Brendan Rogers
”Han är en ung manager och unga managers behöver tid, men i den moderna världen får du inte det. Enda vägen för alla managers är framgång, det är en resultatindustri. Det var mindre press när jag började men världen har förändrats.”

Sammanfattning
Rooney kommer alltså att vara på bänken eller till och med från start på söndag. Vi vet ju alla hur Sir Alex gillar att mörka skador inför matcher, helst när det gäller matcher av denna kalibern.