Omröstning: Matchens lirare mot Liverpool

United besegrade Liverpool på Anfield med 2-1 efter att ha legat under med 1-0. Rafael da Silva kvitterade för United innan Robin van Persie kunde skjuta 2-1 på straff efter 81 minuter.

United inledde dåligt och Liverpool dominerade första halvlek. Uniteds bjöds dock in i matchen efter 39 minuter då Shelvey satsade stenhårt och fult i en duell och helt riktigt blev utvisad. Trots en man mindre kunde Liverpool ändå ta ledningen innan en minut var spelad genom Gerrard.

Liverpool var dock pÃ¥ sitt allra mest givmilda humör och valde efter ledningsmÃ¥let att placera bussen framför mÃ¥lvakt Reina. Taktiken höll i fem minuter – Rafael och Valencia samarbetade pÃ¥ högerkanten, Valencias inlägg bröstades ner till Rafael av Kagawa och Uniteds högerback avslutade fint med vänsterfoten.

Uniteds segermÃ¥l kom efter en grym löpning av Valencia som slutade med att han fälldes i straffomrÃ¥det och fick straff. Robin van Persie tog hand om straffen och för första gÃ¥ngen den här säsongen gjorde United mÃ¥l pÃ¥ straff. Van Persies straff var perfekt – trots att Reina gick Ã¥t rätt hÃ¥ll och var pÃ¥ bollen hade han ingen chans att rädda.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”83″]

Shinji Kagawa och Michael Carrick delade på priset som matchens bästa spelare mot Galatasaray med 28 procent av rösterna vardera. David de Gea skuggade tätt bakom med 26 procent av rösterna.