Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 38

Reece Brown satt på bänken hela matchen när hans Coventry åkte på en storförlust mot Shrewsbury som vann med 4-1. Fick starta under nye tränaren Robins och spelade hela matchen när Coventry återigen förlorade, den här gången med 2-1 hemma mot Carlisle.

Fabio är lårskadad och spelade inte.

John Cofie började på bänken men fick hoppa in i 87e minuten vid ställningen 0-0. Det hjälpte dock föga eftersom matchen slutade just 0-0. I bortamötet mot Yeovil satt Cofie på bänken hela matchen, Sheffield U vann med 1-0.

Amos stod i mål när Hull besegrade rivalen Leeds på bortaplan med 3-2. Hull låg under 1-0 men kunde vända till 3-1 för att sedan släppa in en reducering på stopptid som innebar 3-2. Fick sedan släppa förbi tre bollar när Hull åkte på en tung bortaförlust mot Leicester.

Gylviano van Velzen och Luke Giverin startade båda i 2-2-matchen mot R.C.S Visé. Giverin spelade hela matchen medan van Velzen blev utbytt efter 85 minuter, vid ställningen just 2-2.

Veckans insats: Luke Giverin som snabbt anpassat sig till en defensiv mitffälts position. Giverin som i grunden är ytterback har snabbt blivit en viktig pjäs för belgarna.