Omröstning: Matchens lirare mot Tottenham

Vi ville skriva att det var en match med två halvlekar. Vi ville skriva att United igen hade presterat en klassisk vändning mot Tottenham. Så blev det inte. United förlorade med 3-2.

United gjorde en direkt dålig första halvlek och mötte Sir Alex Fergusons hårtork med underläge 0-2 i halvtid.

Hemmalaget var betydligt bättre i andra halvlek men den här gången skulle man inte svara för en klassisk vändning mot Tottenham. Efter tre snabba mål i andra halvlek stod det 3-2 till Tottenham och trots en konstant press kunde United inte ordna en kvittering.

United kan möjligen klaga pÃ¥ domaren – hemmalaget hade inte mindre än fyra straffsituationer – men det vore att ignorera lagets tillkortakommanden. Första halvlek var helt enkelt dÃ¥lig medan United, med eller utan domarens hjälp, borde ha gjort ett halvdussin mÃ¥l i andra halvlek.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).