U21 fortsätter att vinna

U21-laget fortsätter att vinna och den här gången var det Newcastle som besegrades. Vi fick även se en debut och ett debutmål från anfallaren Henriquez som punkterade matchen med sitt 4-2-mål.

United tog ledningen efter 14 minuters spel när Macheda hittar rätt efter en fin passning från landsmannen Petrucci. Glädjen blir inte långvarig då Newcastle kvitterar endast fem minuter efter. United tar dock ledningen igen genom Petrucci. Men återigen kvitterar Newcastle tämligen omgående och när domarens pipa ljuder för halvtid är ställningen 2-2 i en händelserik halvlek.

I andra halvlek tar United ledningen igen genom Macheda som nickar in sitt andra mål för kvällen. Matchen ser ut att sluta 3-2 men på stopptid slår King ett perfekt inlägg och den inhoppande debutanten Henriquez kan enkelt nicka in 4-2 från nära håll. Innan dess hade den just nämnde Henriquez haft två avslut på mål och visat att han kan nosa sig till målchanser.

Manchester United U21 – Newcastle United U21 4-2 (2-2)
Uniteds mål: Macheda (14, 53), Petrucci (33), Henriquez (90)
United: Johnstone – Cole (Henriquez 68), Thorpe, Fornasier, Blackett (Veseli 46) – Brady, Tunnicliffe, Petrucci, Lingard – King (McGinty 92)

Källa: manutd.com