LÃ¥nekollen – vecka 39

Reece Brown fick starta mot Chelsea på Stamford Bridge. Det blev ingen lyckad kväll för varken Brown eller Coventry som förlorade med 6-0. Brown orsakade dessutom en straff som Romeu satte. Desto mer lyckad var han mot Oldham då han fick spela 90 minuter och hans lag höll nollan, ett sent avgörande från Cody McDonald räckte för bortalaget.

Fabio Da Silva är lårskadad och spelade inte.

John Cofie började på bänken igen men fick hoppa in i 85e minuten mot Notts County. Ställningen var då 1-1 vilket också matchen slutade.

Ben Amos stod i mål när Hull förlorade hemma mot jumbon Peterborough med 3-1.

Gylviano van Velzen och Luke Giverin startade båda för Royal Antwerp. Giverin spelade hela matchen medan van Velzen blev utbytt efter 77 minuter, då hade han hunnit med ett mål i 2-0-vinsten.

Veckans insats: Gylviano van Velzen som fått starta varenda match men nu också kom med i målprotokollet när han punkterade matchen med sitt 2-0-mål.