Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ferguson om matchen

Vi vann mot Braga med 3-2 efter en otrolig vändning, men Sir Alex tycker han har problem när det gäller laguttagningar.

”Chicharito har gett mig stora problem, han har fått mig att tänka, det måste jag säga. Vi har han, Van persie, Rooney och Welbeck. Helt ärligt så vet jag inte vad jag ska göra med dem.

”Pojken utvecklas hela tiden, han har en otrolig entusiasm för spelet, han tränar hela tiden och hans målsnitt är fantastiskt.”

”Det var en bra boll från Tom Cleverley till andra målet, men Chicharito’s rörelse när han gick in bakom backen var fantastisk.”

Om våra starter:
”Vi har startat alla hemmamatcher dåligt, släppt in mål och varit tvungna att rädda matcher. Det är spelarna där framme som gör det åt oss.”

”Det är ett problem att vi släpper in mycket mål. Men en del av våran fotboll var väldigt bra ikväll, vi spelade fantastisk fotboll och skapade mycket chanser. Vi hade ett bra momentum och hög fart under hela matchen.”

”Vi fick ett resultat som de flesta inte trodde på när vi låg under med 2-0. Att ligga under så mycket i Europa är väldigt svårt, men credit till spelarna för sättet vi kom tillbaka på.”

Han tyckte inte det var Carricks fel att vi hamnade i underläge:
”Jag tycker vi gjorde det rätta som vilade Rio Ferdinand och Patrice Evra. Första målet var inte Carricks fel, han gjorde sitt jobb bra.”

”Jag tycker att man måste tänka på Rio’s ålder, vi har en stor match mot Chelsea på söndag, sen Chelsea igen på onsdag och därefter Arsenal på lördagen. Det är ett tufft program som kommer och det är viktigt att använda hela truppen rätt.”

”Med Vidic, Jones och Smalling borta kanske det inte är det bästa att sätta Carrick där bak men han gör sitt jobb bra.”