Reserverna vann mot Stockport

Uniteds reservlag besegrade igår Stockport County med 2-1 på bortaplan i Manchester Senior Cup. Angelo Henriquez och Bebe gjorde Uniteds mål i inledningen av andra halvlek.

Uniteds reserver har nu tre segrar på tre matcher i Manchester Senior Cup och man har utmärkta möjligheter att gå till final.

Efter en trist första halvlek vaknade matchen till liv i början på andra halvlek. United tog ledningen efter 51 minuter då Federico Macheda spelade fram till Angelo Henriquez som avslutade kyligt. Två minuter senare ökade United på till 2-0 genom Bebe, sedan Macheda och Henriquez varit involverade i förarbetet.

United hade chanser att öka på till 3-0 genom Bebe, Macheda och Henriquez. Det var emellertid hemmalaget som skulle göra matchens sista mål då Eckersley gjorde mål på hörna.

Tyvärr tvingas vi rapportera om en skada på Nick Powell, som utgick i första halvlek. Det sägs dock bara handla om en lårkaka och han bör alltså vara tillbaka i spel rätt snart.

Stockport County Reserves – Manchester United Reserves 1-2 (0-0)
Uniteds mål: Henriquez (51), Bebe (53)
United: Sutherland – Vermijl, Wootton, Blackett, James – Bebe, Ekangamene, Powell (Hendrie 39), Januzaj (McCullough 89) – Henriquez, Macheda (Lawrence 77)

Källa: Manutd.com