Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Medlemstävling: Vinn matchtröja

I samarbete med Uniteds sponsor bwin anordnar vi nu en tävling för våra medlemmar där två lyckliga vinnare får varsin matchtröja i pris.

För att ha chansen att vinna en tröja, tryckt med namn och nummer om så önskas, behöver du bara svara på följande fråga: Vilka företag har United haft som tröjsponsorer genom åren?

Maila ditt svar till micke@muss.se. Ange ocksÃ¥ ditt namn, ditt medlemsnummer i MUSCS (den skandinaviska supporterklubben), din adress samt önskad storlek och eventuellt önskat tryck (namn och nummer). Ange ”medlemstävling” som rubrik.

Tävlingsregler: Bland alla inkomna korrekta svar lottas två vinnare fram. Tävlingen är öppen för svenska medlemmar i MUSCS. Endast fullständiga svar (dvs. svar som inkluderar namn, medlemsnummer och övrigt som anges i stycket ovan) kommer att behandlas.

Deadline för deltagande i tävlingen är den 11 november. Vinnarna kommer därefter att meddelas på Muss.se. Lycka till!

Tävlingen anordnas som sagt i samarbete med bwin. Här följer information om bwin och deras samarbete med Manchester United:
I början av säsongen 2012/2013 påbörjade bwin sitt sponsringssamarbete med den engelska toppklubben Manchester United. Klubben grundades under namnet Newton Heath LYR F.C. år 1878 och ändrad namn till Manchester United 1902. Sir Alex Ferguson har tränat laget sedan 1986. Under hans ledning har Manchester United vunnit tolv engelska mästerskapstitlar och tagit fem FA Cup-titlar och två Champions League-titlar. Legender som Bobby Charlton, George Best och Eric Cantona har alla spelat en viktig roll i klubbens historia.

I och med samarbetet med Manchester United har bwin utökat sin internationella sponsorportfölj. Som officiell onlinespels- och vadslagningspartner innehar bwin flertalet internetbaserade sponsringsrättigheter som passar väl in med bwins produktutbud. ManU är berömt för sin internationella supporterorganisation: klubben har över 25 miljoner vänner på Facebook och över 200 officiella fanklubbar i 24 olika länder.