Flyttade matcher i januari

Två matcher i Premier League har nu fått nya speldatum och avsparkstider. Matcherna är mot Liverpool på Old Trafford och borta mot Tottenham på White Harte Lane. MUSS arrangerar bland annat en supporterresa till Liverpool matchen.

Manchester United mot Liverpool spelas söndag 13 januari med avspark 14:30 svensk tid.

Tottenham mot Manchester United spelas söndag 20 januari med avspark 17:00 svensk tid.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS