Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea (ligacupen)

Det blev en så kallad hedersam förlust för Uniteds ungdomar i ligacupmatchen mot Chelsea. Till slut vann Chelseas legoknektar med 5-4 efter förlängning. Giggs gjorde två mål (ett på straff), medan Hernandez och Nani gjorde varsitt. Anderson stod för tre assist.

Det såg länge ut att bli en trevlig afton, United ledde tre gånger (1-0, 2-1 och 3-2) och när Nani satte 3-2 med halvtimmen kvar att spela såg United ut att gå mot seger och avancemang. Uniteds unga lag var emellertid trötta och fick kämpa hårt för att hålla sig kvar i matchen. Till slut, bara sekunder innan matchen skulle ta slut, kom misstaget – Chelsea fick straff och Hazard kvitterade till 3-3.

I förlängningen var det egentligen inget snack om saken. Chelsea, med ett nästan ordinarie lag, var klassen bättre och sprang ifrån till 5-3. United reducerade förvisso genom Giggs med någon minut kvar att spela men United fick aldrig någon riktig kvitteringschans.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”91″]

Robin van Persie utsågs till bästa spelare i segermatchen mot Chelsea, holländaren fick 42 procent av rösterna. Målvakt De Gea fick 24 procent av rösterna medan Valencia fick 13 procent.